Om oss

Ole Martin Almeli startet selskapet som et deltidsprosjekt som 18-åring i 1980, og det utviklet seg raskt fra et lite enkeltmannsforetak til et heltids, profesjonellt firma med flere ansatte. Det første store prosjektet var grunnarbeidene til det som i dag er Feiringklinikken, LHLs hjertesykehus i hjembygda Feiring i Akershus i 1981, selskapets første millionkontrakt. I snart 45 år har vi vært en solid aktør i bransjen, og fra 1990-tallet til i dag har antall ansatte ligget stabilt på mellom 25 og 30. Under OL-utbyggingen på Lillehammer var vi en kort periode så mange som 40 ansatte.

Som en familiebedrift har vi funnet en størrelse vi er komfortable med, og vi er i dag en meget flat og fleksibel organisasjon med en god blanding av spisskompetanse og allsidighet. I løpet av et gjennomsnittsår tar vi på oss 10-15 større prosjekter og en rekke mindre oppdrag.
 

Vi har autorisasjon for alt innen vei- og grunnarbeider, samt for rivningsarbeider i Oslo. Størsteparten av oppdragene vi tar på oss er i kategorien grunnarbeider. Arbeidsoppgavene går på kommunaltekniske anlegg, komplette grunnarbeidsoppdrag, bolig- og næringsbygg, massetransport, fjellsprenging m.m. Selskapet drives i dag fra hovedkontoret i eget bygg i Bølerveien 71 på Skedsmokorset. Vi disponerer også kontor og verksted på Dal og et 420 kvm stort verksted i Feiring.

Hovedparten av våre oppdrag er i Oslo og Akershus, men vi har hatt og tar gjerne oppdrag over hele Østlandet om sjansen byr seg.

Administrasjon

Ole Morten Almeli

Daglig leder

Ole Martin Almeli

Prosjektleder

Magny Almeli

Kontorsjef / Styreleder

Terje Nordvi

Prosjektleder

Jan Erik Østby

Prosjektleder

Bjørn Inge Østby

Regnskapsansvarlig

Knut Inge Henriksen B.

Verneombud / Kontormedarbeider